Rejuvance antiage terapija

Na potpuno prirodan način, oslobodite se bora, vratite svom licu mladalački izgled, a svom telu i duhu podarite mir.

Tokom godina sva naša osećanja, i prijatna i neprijatna, ostavljaju trag u nama. Brige, strahovi, tuga, razočarenje, frustracija, koje dugo čuvamo u našim mislima i našoj duši utiskuju se kao pečat na našem licu.

Rejuvance tretmani dovode do opuštanja struktura lica, mišićima vraća elastičnost, fleksibilnost i prirodni tonus, a koži vraća prirodnu boju i transparentnost.

rejuvance antiage terapija

Rejuvance tehnika je manuelan, potpuno prirodan način tretiranja lica koji se zasniva na principima fiziologije tela i na taj način podstiče strukture da povrate svoju vitalnost. Bez upotrebe seruma, kreme ili električne energije. Nežan, ali veoma efektan dodir dovodi do podmlađivanja i osvežavanja lica, a u isto vreme i do potpune relaksacije tela.

Na fizičkom nivou, efekti koji se postižu primenom Rejuvance tehnike, mogu se uporediti sa rezultatima hiruškog facelift – inga, ali bez rizika i mogućih komplikacija.

Poboljšava se kvalitet kože: pore se zatvaraju, stimulacijom limfnog sistema eliminišu se toksini, poboljšava se hidriranost, povećava se nivo apsorpcije kože i ubrzava se cirkulacija. Fine bore lica nestaju, a dublje omekšavaju.

Mišići lica vraćaju svoj tonus i elastičnost.

Otoci i tamni kolutovi ispod očiju se značajno smanjuju.

Konture lica su bolje izdefinisane.

rejuvance terapija

Ova tehnika je namenjena onima koji ne žele da se ižlože hirurškim intervencijama koje imaju različite negativne aspekte, nedostatke i nose brojne rizike ili injekcionim terapijama kojima se u kožu ubrizgavaju različite supstance.

Predstavlja prirodan metod, potpuno neinvazivan i izuzetno efikasan u vraćanju mladalačkog izgleda.

 

Sva prava zadržana © Bowen centar Beograd

Designed by NM Design