Zablistajte pomoću nove Rejuvance tehnike

Zablistajte pomoću nove Rejuvance tehnike

 

Pomoću holističke tehnike koja deluje na telo i dušu, oslobodite se bora,

vratite svom licu mladalački izgled, a svom telu i duhu podarite mir

 

 

Rejuvance [Režuvans] je manuelan, potpuno prirodan način tretiranja lica koji se zasniva na principima fiziologije tela i na taj način podstiče strukture da povrate svoju vitalnost bez upotrebe seruma, krema i električne energije.

Tokom godina sva naša osećanja, i prijatna i neprijatna, ostavljaju trag u nama. Brige, strahovi, tuga, razočarenje, frustracija, koje dugo čuvamo u našim mislima i našoj duši utiskuju se kao pečat na našem licu. Nežan, ali veoma efektan dodir podmlađuje i osvežava lice, a istovremeno dovodi do potpune relaksacije tela i intenzivnog osećanja dobrog raspoloženja koji su udruženi sa dobrim zdravljem.

Ovi specifični, blagi pokreti deluju na meka tkiva lica, obnavljaju normalan protok hranljivih materija, oslobađaju adhezije i vraćaju koži elastičnost. Rejuvance tretmani dovode do opuštanja struktura lica, mišićima se vraća elastičnost, fleksibilnost i prirodni tonus, a koži se vraća boja i transparentnost.

Na fizičkom nivou, efekti koji se postižu primenom Rejuvance tehnike mogu se uporediti sa rezultatima hirurškog face-liftinga, ali bez rizika i mogućih komplikacija.

 

Rejuvance AntiAge terapija je holistička tehnika

koja istovremeno utiče na sva tri nivoa - telo, um i duh.

Sva prava zadržana © Bowen centar Beograd

Designed by NM Design